Vidám történetek 3D matricákkal

Vidám történetek 3D matricákkal

2022, február 22

Vidám történetek 3D matricákkal - mert a gyerekek imádják a matricákat… pláne ha újraragaszthatóak! 

Biztosítson gyermekének végtelen szórakozást és fejlessze képzelőerejét a 3D matricáknak köszönhetően. Az újraragasztható 3D matrica egy innovatív újdonságot képvisel, mely 3 tematikában elérhető - Vidám farm, Vidám szafari és Varázslatos erdő! 

Ez az aranyos mesés szett egy A3 formátumú kétoldalas színes hátteret és több tucat újraragasztható öntapadó 3D habmatricát tartalmaz. Minden apró világutazónak és felfedezőnek, akit érdekel, mi zajlik a vad szafarin, egy farmon vagy egy titokzatos erdőben.

A Vidám szett 3D matricákkal rengeteg olyan történetnek biztosít helyszínt, melyek közvetlenül a gyermek szemei előtt játszódnak le. Hiszen ő a szerzőjük és a mesélőjük is egyaránt. Itt nem léteznek határok, sem szabályok, csakis a páratlan gyermeki fantázia és képzelőérő.

A színes matricák habanyagból készültek és a sima képfelülettel kiegészülve tökéletes 3D hatást kölcsönöznek. Ragasztásuk és levonásuk egyszerű és a képen sem hagynak nem kívánt ragasztófoltokat.

Miért a Vidám farm, Vidám szafari és Varázslatos erdő szett 3D matricákkal a legjobb ajándék és jutalom?

  • a gyerekek imádják a matricákat. Legfőképpen azokat, melyeknek nincs “állandó helye” és újra és újra át lehet őket ragasztani máshová. Így minden új játéknak saját története lehet.
  • a matricák újrahasználhatóak és nem hagynak ragasztófoltot
  • kétoldalú háttér két erdei helyszínnel biztosítja az óriási mennyiségű lehetőséget saját történetek megteremtésére
  • a finommotorika, vizuális képzelet, fantázia és térérzékelés fejlesztésének kiváló segédje
  • a szülő és gyermek közötti interakció segítője
  • olvasásra ösztönöz – saját történetek alkotása és “olvasása” matricákból tökéletes előfeltétele a gyermek jövőbeli könyvek iránti szeretetének
  • nem áll fenn kockázata a matricák elvesztésének sem, mivel a szett részét képzi egy kifejezetten erős matricafólia, melyet a játék során nem szükséges felhasználni
  • tökéletes játszótárs otthonra és az utakra egyaránt