Ugrás a tartalomra

Üdvözöljük, vendég

Üdvözöljük a Yoopy webáruházban!

Üdvözöljük a Yoopy webáruházban!

Merüljön el a fantázia és a színek világába! Ismerje meg a Yoopy webáruházat!

A Yoopy játékos tanulás világa a legkisebbekre irányul akár már 2 éves kortól. Minden egyes Yoopy termék az alkotók gondos munkájának jegyeit viseli, akik hozzáértő kézzel állítják össze a gyermek egyes készségei (finommotorika, grafomotoros készség, számolás vagy angol nyelv tanulását), az általános műveltség, a gyermeki kíváncsiság és a felfedezésvágy természetes fejlődését elősegítő kiadványokat. A kiadványok egyediségét és edukatív karakterét az olyan különleges kiegészítők, mint az újraragasztható matricák, eltűnő tinta vagy az interaktív funkciók teszik teljessé.

A Yoopy mindenkire gondol. Kínálatunkban találhatóak termékek már a 2 évesek számára is (Happy munkafüzetek), valamint az Óvodásoknak (3-4 éveseknek) (Big Block kiadványok, Vidám képek 3D matricákkal, Kiscsillag kiadványok), a Nagycsoportosoknak és elsősöknek (5+ éveseknek) (Big Block kiadványok, Vidám képek 3D matricákkal, Kiscsillag kiadványok vagy interaktív poszterek), és nem feledkezünk meg a felnőttek kikapcsolódásáról sem egyedi Keep Calm stresszoldó színezők formájában.

A Yoopyval a szórakozás határtalan, legyen az otthon, kiránduláson vagy az orvosi rendelőben (a termékek hordozhatóak, némelyek kemény alátéttel is rendelkeznek), így az egész család együtt szórakozhat a legkisebbekkel. 

Fedezze fel a Yoopy termékek minden előnyét, hogy a tanulás kezdete minden gyerkőc számára játékos legyen!

Kosár

A kosara jelenleg üres