ÚJDONSÁG! - Interaktív poszterek

ÚJDONSÁG! - Interaktív poszterek

2022, február 22

Mi a hatékony angoltanulás kulcsa? Az interaktivitás! Bemutatjuk interaktív posztereinket, amelyekkel az angol nyelvvel és anatómiával való ismerkedés gyerekjáték!

Betűk, számok, szavak, kvízek, vagy akár az emberi test tanulása játékosan, fülbemászó dallamokkal. Bemutatjuk interaktív posztereinket, amelyekkel a gyerekek rengeteg szórakozás közepette tanulhatnak angol nyelvet és anatómiát könnyedén  és teljesen természetesen. 

Mindkét poszter (Angol ábécé és Az emberi test) 41 × 55,5 cm méretű. Az Angol ábécé poszteren 26 gomb található betűkkel és 1-től 10-ig terjedő számokkal. Az emberi test poszter középpontja egy emberi test jópofa sziluettje csontokkal és izmokkal, amelyek körül 18 szerveket ábrázoló gomb található.

Az interaktív poszterek érintésre reagálnak - gombnyomásra a poszter egy angol anyanyelvű személy által felmondott, a gombhoz tartozó felvételt játszik le. A hanganyag a választott módtól függ. Az angol ábécé poszter 8 módot kínál (Letters & Numbers, Find Words, Spelling Quiz, Spell, Study, Follow, Repeat, Music), míg Az emberi test poszter ötöt (Default Mode, Learn Fun Facts, Quiz Mode, Guess Mode, Music)

Miért előnyösek az Interaktív poszterek minden gyermek számára?

  • segítenek elsajátítani az anatómiai ismereteket és az angol szavakat már egészen kis kortól
  • fejlesztik a szókincset, kiejtést és hallás utáni értést
  • javítják a gyermek nyelvi, beszéd és más nyelvtanuláshoz szükséges képességeit
  • támogatják a koncentrációt, a finommotorikát és az elemzőkészséget
  • a gyermek akár szülői felügyelet nélkül is tanulhat

Amit a szülők értékelni fognak:

  • finom tapintású, első osztályú anyagból készül, mely kíméletes a gyermek ujjaihoz és a környezethez egyaránt
  • praktikus, falra akasztható formátum (az akasztófül és a csavarhúzó mellékelve)
  • egyedi hangerő beállítás - felesleges zaj nélkül
  • a poszter biztonságos és kompakt - nem tartalmaz kis és leváló részeket
  • kiváló ajándék minden alkalomra

Az Interaktív poszterek víz- és tépésállók, valamint más mechanikus sérüléseknek is ellenállnak. Szükség esetén egyszerűen tekerje össze és csomagolja be őket, így alig foglalnak helyet.

A tévé, a táblagép, a telefon és a különféle applikációk már a múlté. Az Interaktív poszter - Az emberi test és Angol ábécé lesz gyermeke legkedvesebb játéka, amivel játszhat és tanulhat is egyszerre!

Figyelmeztetés: Használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt utasításokat. Az első használat előtt helyezze be az elemeket (3 × AAA elem), az elem nincs mellékelve.