HURRÁ A KÁDBA! ÚJ PANCSIKÖNYVEK – VIDÁM FORMÁK ÉS LÉDÚS GYÜMÖLCSÖK

HURRÁ A KÁDBA! ÚJ PANCSIKÖNYVEK – VIDÁM FORMÁK ÉS LÉDÚS GYÜMÖLCSÖK

2023, június 27

Hogyan tegyük élvezetesebbé a pancsolást a kicsik számára, és egyúttal szerezzünk néhány értékes percet a fürdésükre? Nagyszerű megoldás a varázslatos fekete-fehér pancsikönyv – Vidám formák és Lédús gyümölcsök kiadásban. És nemcsak, hogy kellemesebbé teszik a fürdőzést, de az alapvető geometriai formákkal, színekkel és gyümölcsökkel is megismertetik a gyerekeket.

Miért fekete-fehérek?

A kontrasztos pancsikönyvek a Let´s Bath (Tenger mélyén és Erdő) kiadásokat bővítik. Hozzájuk képest viszont a Vidám formák és a Lédús gyümölcsök száraz állapotban fekete-fehér színűek, ami természetes fogékonyságra és kíváncsiságra ösztönzi a csöppségeket. A kontrasztos színű minták nemcsak az érzékeny fejlődő látás szempontjából fontosak, hanem a gyermek agyának fejlődése szempontjából is.

Miért mágikusak?

A fürdőkönyvek speciális fóliával vannak ellátva, amely biztosítja a varázslatos effektust – vízbe merítés után a képeket élénk színekkel színeződnek el. A gyerekek oldalról oldalra megismerkednek a különböző geometriai formákkal, színekkel és gyümölcsökkel, a fürdés pedig a mindennapok kedvenc rituáléjává válik. Csak mártsd vízbe a könyvet, és nézd, hogyan kel életre egy piros alma, sárga banán, földgömb, pizza vagy hópehely a gyerekek szeme előtt.

Előnyei:

  • újrafelhasználható formátum

  • puha és kellemes tapintású – tökéletesen illeszkednek a gyerekek kezébe

  • megfigyelőkészség serkentése és a finommotorika fejlesztése

  • kiváló játék medencébe és strandra

  • biztonságos és tartós anyag (hosszú élettartam)

  • egyszerű használat

  • praktikus méret

Ismerd meg közelebbről pancsikönyveinket rövid videóbemutatónk segítségével:

https://www.youtube.com/watch?v=xCnJRHHb3oQ&ab_channel=YoopyHU