FÜRDŐMATRICÁK ÚJ KIALAKÍTÁSBAN! FEDEZD FEL A MADÁRKÁK ÉS TENGERI PUZZLE VÁLTOZATOKAT

FÜRDŐMATRICÁK ÚJ KIALAKÍTÁSBAN! FEDEZD FEL A MADÁRKÁK ÉS TENGERI PUZZLE VÁLTOZATOKAT

2023, május 25

A népszerű fürdőmatrica kínálatunkat olyan rejtvényváltozatokkal bővítettük, amelyek kreatívan ötvözik a szórakozást a szellemi gyakorlattal. Ezen vidám habos fürdőmatricák biztosan felkeltik a fürdőzni kevésbé szerető gyerekek figyelmét is.

 Hová ment kirándulni a kis teknős? Kivel találkozik a bagoly? Számtalan történet játszódik le a levegőben és a tengerben, amelyeket a gyermek közvetlenül a fürdőkád falára írhat. Nem kell mást tenni, csak összeilleszteni a megfelelő darabokat egy képbe, és kezdődhet a lenyűgöző történet. Az imádnivaló állatok minden bizonnyal sok történethez fognak inspirációt adni, amelyek szerzője és elbeszélője maga a gyerek.

A matricák használata nagyon egyszerű. Csak mártsd őket meleg vízbe, és nyomd a kád falához. A gyerekek jól fogják érezni magukat, a szülőknek pedig lesz idejük megfürdetni a kicsiket. Ugyanakkor a matricák serkentik a gyerekek kreativitását, fejlesztik a motorikus készségeket, a logikus gondolkodást és a képzelőerőt.

Mindkét készletet (Tengeri Puzzle / Madárkák) 18 darab fürdőmatricát tartalmaz. Praktikus, cipzárral ellátott csomagolással rendelkeznek, ami megkönnyíti a tárolásukat. Továbbá, a fürdőmatricák nem nedvszívó, puha anyagból készülnek, így kellemes tapintásúak és nem tépődnek szét.

Előnyei:

  • ismételt használat – elég csak benedvesíteni és újra ragadni fognak
  • imádnivaló motívumok, amelyek felkeltik a gyermek figyelmét
  • fejleszti a finommotorikát
  • támogatja a gyermek képzelőerejét
  • hosszú élettartam - a matricák nem tépődnek el
  • a matricák mérete tökéletes a gyermeki kézbe
  • biztonságos anyagból készült
  • a matricák könnyen tisztíthatóak
  • alkalmas 3 éven felüli gyerekek számára.

Használati utasítás: Nedvesítsd meg a matricákat meleg vízzel és ragaszd fel őket fürdőkád falára (nem tapadnak erősen, a matricák könnyen áthelyezhetők). Ne használd más felületeken (csempék, falak, fa), előfordulhat, hogy a ragasztó hatás nem működik megfelelően. Szárítsd meg a matricákat a nem nyomtatott oldalukkal felfelé fordítva. Száradás után újra felhasználhatók.

A Tengeri Puzzle és Madárkák fürdőmatricák megvásárolhatóak a webshopunkban külön-külön, vagy kedvezményes csomagáron.