Magic Pen! Két varázslatos füzet eltűnő tintával!

Magic Pen! Két varázslatos füzet eltűnő tintával!

2022, április 08

Egy csipet varázslat, és a betűk és számok írása kész gyerekjáték! Hogyan? Próbálja ki a varázslatos Magic Pen füzeteket!

A füzetek háromdimenziós oldalai előnyomtatott mintákat (bemélyedéseket) tartalmaznak. A gyerekek feladata ezeket a mintákat a varázstoll és eltűnő tinta segítségével átírni, a bemélyedések pedig segítik a helyes vonalvezetést. A tinta 30 percen belül eltűnik, így a kisiskolások újra és újra gyakorolhatnak.

A varázstollhoz jár még 5 pótbetét és egy íráskészség fejlesztő is, a toll helyes tartása érdekében.

A Magic Pen kiadvány két füzetből áll. A Magic Pen – English Alphabet füzet segítséget nyújt a kisiskolásoknak az angol ábécé megismerésében. Míg a jobb oldalon a betűk írását gyakorolhatják, a bal oldal kreatív feladatokat rejt, mint például a pontok összekötése, színezők vagy útvesztők. 

A Magic Pen – Math füzet segíti a gyerekeket az írás és a 10-ig terjedő számok összehasonlítása gyakorlásában. Természetesen, nem hiányozhat pár egyszerű példa az összeadásra és kivonásra. A bal oldali lapok ebben a kiadványban is útvesztőket, színezőket és más kreatív feladatokat tartalmaznak. 

A Magic Pen kiadvány kitűnő segítség a finommotorika, a koncentráció és a szem-kéz koordináció fejlesztésében. A lapozást a spirálkötés teszi egyszerűvé, a kemény és minőségi papír pedig biztosítja a tépésállóságot. 

Előnyei:

  • 3D oldalak előnyomtatott bemélyedésekkel
  • eltűnő tinta az újrahasználhatóság érdekében
  • egyszerű és praktikus módja a betűk és számok gyakorlásának
  • kiváló minőségű vastag papír
  • lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas
  • bónusz: 5x pótbetét + íráskészség fejlesztő a toll helyes tartásának érdekében

A füzetbe kizárólag az eltűnő tintájú tollal írjon - általános íróeszközök használata esetén az eltűnő technológia sérülhet.

3 éves kortól