Roll & Color - a végtelen színező

Roll & Color - a végtelen színező

2022, április 08

Terítsd szét, tépd le, ragaszd oda, színezz és szórakozz a Roll & Color színezőkkel!

A ROLL & COLOR egy óriási újdonság a színezők világában, mely teljes 500 cm színezhető ábrát tartalmaz! A kiadvány három külön területet mutat be - Ábécé, Számok és Fantázia tematikában. Ezek a tekercsbe csomagolt színezők 10, illetve 12 ábrából alkotnak egyetlen összefüggő, félméteres sávot.

________________________________________________________________

A speciális ragasztóval bevont hátoldalnak köszönhetően a színezők ragaszthatók az asztalra, a falra, a padlóra vagy az ajtóra is. Ez az öntapadó funkció ráadásul biztosítja, hogy színezés közben a kép nem mozdul el és nem szakad szét. Ha pedig el szeretnénk választani a képeket egymástól, könnyedén megtehetjük a perforáció segítségével.

A ROLL & COLOR kiadvány óriási teret biztosít a gyerekeknek, ahol kiélhetik kreativitásuk minden cseppjét. Színezés közben fejlődik a finommotorikájuk, valamint a koncentrációjuk is. A színezők támogatják a színekkel való játékot is, mivel a gyerekek saját képzeletére bízzák a színválasztást. Ráadásul játék közben ismerkedhetnek az ábécé betűivel és az 1-től 10-ig terjedő számokkal. Színezéshez használhatnak filctollat, színes ceruzát vagy zsírkrétát.  

Az így elkészült mű egy szép emlék lehet a szülők, nagyszülők vagy tanárok számára is. Az említett öntapadó rétegnek köszönhetően a külön kép felragasztható a hűtőszekrényre vagy akár a gyerekszoba falára is, szükség esetén pedig egyszerűen eltávolítható makacs ragasztófoltok nélkül. 

A ROLL & COLOR színezők biztosítják a határtalan szórakozást. 


Előnyei:

  • egyéni és csoportos használatra is egyaránt kiváló
  • játékos ismerkedés a betűkkel és számokkal
  • a finommotorika és koncentráció fejlesztése
  • a kreativitás fokozása
  • öntapadó papír
  • perforált oldalak
  • terjedelmes, de praktikus formátum
  • óvodák, általános iskolák, gyermekmegőrzők és háztartások számára is

A ROLL & COLOR – Ábécé, Számok és Fantázia 3 éves kortól ajánlott.