Karácsonyi újdonságunk: Gyermekeid imádni fogják a Rugalmas matricákat

Karácsonyi újdonságunk: Gyermekeid imádni fogják a Rugalmas matricákat

2023, november 28

Bemutatjuk legújabb matricás foglalkoztatóinkat, amelyek kisebb és nagyobb gyerekeket is egyaránt elbűvölnek. Az újrafelhasználható gumimatricák végtelen mennyiségű szórakozást biztosítanak, emellett pedig megismerik az állatokat, dínókat és rovarokat.

A csomag tartalma

Minden matricázó szett tartalmaz egy tucat gumimatricát és egy szétnyitható hátteret egy természeti csendélettel. A termék egyik oldalán állatok árnyéka látható. A gyerek feladata, hogy felragasszák a megfelelő árnyékra a matricákat. Az árnyékok mellet az adott állatok angol megnevezése is megtalálható (csiga, hangya stb.).

Innovatív technológiával készült Gumimatricák – minden játéknak megvan a maga története

A matricás foglalkoztató matricái hasonló elven működnek, mint egy mágneses foglalkoztatónál. A különbség rugalmasságukban rejlik!I Illeszthetők fém táblákra vagy felületekre. A rugalmasságuk és mágneses tulajdonságuk végett a játék szinte kimeríthetetlen lehetőségét nyújtják!

A vidám motívumokkal ellátott gumimatricák támogatják a finommotorika, a kreativitás és a képzelet fejlődését. A gyerekek saját fantáziájuk szerint ragaszthatják őket fel-le, és így különféle történeteket, helyzeteket alakíthatnak ki. A gumimatricák remek ajándék óvodások és kisiskolások számára.

Előnyei:

  • innovatív szilikon technológia
  • újrahasználható
  • hosszú élettartam
  • finommotorika és térérzékelés fejlesztése
  • képzelőerő fejlesztése
  • utazásra is alkalmas

3 éves kortól alkalmas.