Fedezd fel Új FÜRDŐMATRICA kiadványainkat!

Fedezd fel Új FÜRDŐMATRICA kiadványainkat!

2023, december 11

Fürdőmatricáinknak köszönhetően egy egyszerű fürdőzés is varázslatos kalanddá változhat! Legújabb kiadványainknak köszönhetően a gyerkőc egy pillanat alatt belebújhat egy rendőr vagy éppen egy farmer szerepébe, mégpedig közvetlenül a fürdőkádban! Figyelmeztetjük ezért a szülőket, hogy ne lepődjenek meg, ha a fürdetés befejeztével némi ellenállásba ütköznek majd! :)

Szülők szemszögéből:

A matricákkal való játék segít a logikus gondolkodás, a memória, a finommotorika és a kreativitás fejlesztésében - és még a megszokott fürdés is új megvilágítást nyer. Biztosan értékelni fogjátok a praktikus hálós csomagolást is, ami megkönnyíti a tárolást. És ami a legjobb, amíg a gyerekek szórakoznak, ti értékes időt nyerhettek a fürdetésükre. A matricák vízálló, puha anyagból készülnek, kellemes tapintásúak és strapabírók. Minden csomagban 20 aranyos matrica található.

Gyerekek szemszögéből:

Milyen állatok élnek egy farmokon? Ki leselkedik a macskákra? Merre rohannak a tűzoltók? És hány autó sorakozik egymás után? ... fürdőmatricáinknak köszönhetően még a megszokott fürdés is fantasztikus kalanddá válhat és lehetőséget nyújt számos lenyűgöző történet születésére. Ráadásul a matricák használata rendkívül egyszerű. Csak mártsd bele őket meleg vízbe, és óvatosan nyomd őket a fürdőkád falához. A matricák könnyen fel- és leragaszthatóak. A tapadás nem túl erős.

Legújabb kiadványainkat - Az úton és A farmon külön-külön vagy előnyös csomagban is megvásárolhatók.

Megfelelő 3 éves kortól.