HAGYD, HOGY GYERMEKEIDRE RÁTAPADJON A TUDÁS A TÉPŐZÁRAS KALANDOK SEGÍTSÉGÉVEL!

HAGYD, HOGY GYERMEKEIDRE RÁTAPADJON A TUDÁS A TÉPŐZÁRAS KALANDOK SEGÍTSÉGÉVEL!

2024, április 10

Fedezd fel a szórakozás és a tanulás új lehetőségeit az interaktív Tépőzáras kalandok - Egy napom foglalkozató segítségével! 

A tíz oldalnyi, elragadó illusztrációval teli oldalon olyan feladatok találhatók, amelyek fejlesztik a képzelőerőt, ösztönzik a logikus gondolkodást és a kíváncsiságot, bővítik az ismereteket. A kisgyerekek a feladatokat tépőzárral ellátott kis kártyák segítségével oldják meg. Ezeket az egyes lapokon azokra a helyekre rögzítik, ahol szintén tépőzár található.

A FOGLALKOZTATÓ TARTALMA:

A csomagban 4 kemény kartonlapból készült kártyát találsz, amelyeken megtalálhatók a foglalkoztató feladataihoz szükséges formák. Továbbá tartalmaz 6 foglalkoztató lapot, tépőzáras és plüss elemeket, 2 műanyag karikát.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A FOGLALKOZTATÓT? 

A tépőzárat ragaszd a formák hátoldalára, a plüss elemeket, amelyekhez a tépőzár hozzátapad, pedig a foglalkoztató lapjain a számukra kijelölt kör alakú helyre. A könyv egyes lapjait fűzd fel a műanyag karikákra, majd kapcsold össze őket. Minden kártyán amely a felragasztani való tárgyakat tartlamazza, megtalalálható az az oldalszám, ahová azok tartoznak. 

MIÉRT VÁLASZD A TÉPŐZÁRAS KALANDOKAT

A tevékenység során a gyerekek fejlesztik a szem-kéz koordinációt.

Egyszerű logikai feladatokat tartalmaz, amelyet a gyerekek intuitíven oldhatnak meg.

Az egyes kártyák a gyermekek kezéhez igazodnak, fejlesztve így a finommotoros készségeiket és a tapintásukat.

A tépőzáras elemek többszörösen is újrahasználhatók, így a gyerekeknek több lehetősége nyílik a gyakorlásra és fejlődésre. 

A foglalkoztató szilárd anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak vagy másfajta sérüléseknek.