ENGLISH STORIES 3: ÉLMÉNYTELI OLVASÁS ÉS JÁTÉKOS NYELVTANULÁS KISISKOLASOKNAK!

ENGLISH STORIES 3: ÉLMÉNYTELI OLVASÁS ÉS JÁTÉKOS NYELVTANULÁS KISISKOLASOKNAK!

2023, október 03

Mindannyian jól emlékszünk az angol tankönyvek érdektelen, hosszadalmas szövegeire. Ma már másképp is lehet nyelvet tanulni!

A Yoopy egy új termékkel – az ENGLISH STORIES foglalkoztató füzettel- érkezik, amely egyaránt fejleszti az olvasást, írást, beszédet és hallás utáni értelmezést.

Miért jött létre az English stories?

Nem megfelelő, hogy a gyerekek az első nyelvóráikon csak szavakat tanulnak, mivel így nem sajátítják el az alapszintű kommunikációt. Az English stories szerzője meg van győződve arról, hogy a gyerekeknek koherens szövegre és élénk, életkoruknak megfelelő történetekre van szükségük a könnyű nyelvtanuláshoz. Ez az angol olvasó munkafüzet tehát abból az igényből született, hogy a gyerekeket olyan érdekes idegen nyelvű történetekkel láthassa el, amelyet ők maguk is szívesen olvasnának, értelmeznének és tanulnának belőle.

Mi található az English stories foglalkoztatókban?

Az English stories rövid és egyszerű szövegekből áll, amelyek a gyermekek világához kapcsolódnak. A tanulók érdekes történeteket olvashatnak játékokról, állatokról, iskoláról, hobbikról, új telefonról, születésnapi partiról, évszakokról és más érdekfeszítő témákról. A jobb megértés érdekében minden szövegrészlet után szótár található. A szövegek változatos feladatokkal (keresztrejtvények, kifestők…) vannak gazdagítva, melyekkel a gyerekek játékosan, kötetlenül fejleszthetik nyelvtudásukat.

A munkafüzet felhasználása

Az English stories kiegészítő didaktikai anyagként is használható angol órákon az iskolában, de úgyszintén hasznát lehet venni nyelvklubokban vagy egy otthoni kiegészítő tanulás során is. Az munkafüzetet azoknak a diákoknak ajánljuk, akik már elsajátították a legalapvetőbb angol szókincset.