MATRICÁKKAL TANUJUK A MATEKOT AZ ÚJ KIADVÁNYUNKBAN – MATRICÁS FELFEDEZÉS!

MATRICÁKKAL TANUJUK A MATEKOT AZ ÚJ KIADVÁNYUNKBAN – MATRICÁS FELFEDEZÉS!

2022, november 29

Keresd meg és ragaszd a megfelelő helyre! Így kiegészíted a képek hiányzó részeit, melyeket jutalom fejében saját fantáziád szerint is kiszínezhetsz. Bemutatjuk az új Matricás felfedezés számok / számolás / formák munkafüzeteket, amelyek a számok, formák és szimbólumok megismerését egy új - szórakoztatóbb és kreatívabb - szintre emelik.

A kiadás három munkafüzetből áll - számok / számolás / formák. Minden jegyzetfüzet 15 hiányos képet tartalmaz állatos motívumával és 5 lapot különböző formájú, méretű és színű, jól áttekinthető és könnyen ragasztható matricával. A gyermek feladata, hogy a színes matricákat leragassza a lapról úgy, hogy a matricán lévő szám / forma megegyezzen a képen látható számmal / formával / helyes megoldással. Az matricák felragasztásával a gyermek kiegészíti a teljes képet.

Előnyei:

  • 450 átláthatóan elrendezett matrica
  • matematikai és megfigyelési készségek fejlesztése
  • könnyű használat és játék a matricákkal (keresni, leragasztani, visszaragasztani)
  • finommotorika és térérzékelés fejlesztése
  • praktikus méret
  • könnyű lapozás a fésűs kötésnek köszönhetően

A Matricás felfedezés számok / számolás / formák matricákkal ellátott munkafüzetek nagyszerű ajándék 3 év feletti gyerekeknek, különösen óvodások és nagycsoportosok számára.

A My first sticker Math kiadás segít a számok felismerésében és a matematikai ismeretek fejlesztésében. Ugyanakkor a gyermek fejleszti a finommotorikai készségeket, valamint a kognitív és vizuális készségeket. Bónuszként a kiadvány tartalmaz néhány kifestőt, amelyeket a gyermek saját fantáziája szerint színezhet ki.

Hogyan kell használni a My first sticker Math munkafüzeteket?

  1. A füzet minden oldala színes szegéllyel és oldalszámmal van megjelölve, valamint az azonos színű számokkal, formákkal jelölt matricák tartoznak hozzá.
  2. Ragassza le a matricát a lapról és ragassza fel a képre úgy, hogy a matricán lévő szám / forma megegyezzen a képen látható számmal / formával / matematikai feladat helyes megoldásával (például – a piros házzal jelölt matrica a piros szegélyű oldalhoz tartozik és a kép azon részére, ahol a piros ház ikon látható).

Ha a matrica rossz helyre ragadt, azonnal lehúzható és újra felragasztható.