Let´s bath: Kezdődik a fürdőzés, a csapkodás és a szórakozás a fürdőkádban

Let´s bath: Kezdődik a fürdőzés, a csapkodás és a szórakozás a fürdőkádban

2022, október 12

Tedd kellemesebbé és különlegesebbé a vízben való csobbanást gyermekednek, és a kacsa mellett add a kezébe a Let′s bath! varázslatos pancsikönyvet is! De miért is varázslatosak? Mivel motívumaik vízbe merítés után maguktól színeződnek el, így a gyerekek szeme láttára kelnek életre a nyuszik, rókák, hódok, baglyok, medvék, de a cápák, bálnák, delfinek, polipok és a rákok is.

A Let's bath kiadást 2 darab nyolcoldalas tematikus vízi könyvből áll - Erdő és A tenger mélyén. Speciális fóliával vannak beborítva, amelyek varázslatos hatást biztosítanak - vízbe merítés után a képek elszíneződnek. A gyerekek minden oldalon megismerkedhetnek egy-egy imádnivaló állattal. Ez mind hozzájárul ahhoz, hogy a fürdés kedvenc rituáléja legyen gyerkőcének.


A könyvek könnyedén felkeltik a gyerekek figyelmét és szórakoztatják őket fürdés közben. Segítik a kognitív készségek és a motorikus készségek fejlesztését. A könyvek puha és kellemes tapintásúak. Tökéletesen illenek a gyermeki kézbe. Kiszáradás után a könyvek újra használhatóak.