Kreatív kavicsfestés a ROCK PAINTING segítségével!

Kreatív kavicsfestés a ROCK PAINTING segítségével!

2024, január 25

A Kreatív kavicsfestő készlet egy nem hagyományos művészeti élményt kínál a kis művészek számára! A Rock painting összekapcsolja a pihenést a kreativitással. A kövek ebben az esetben kis vásznaként szolgálnak, amelyre a gyerekek saját elképzeléseik szerint festhetnek.

Minden csomag tartalmaz:

  • 5-6 fehér követ,

  • 12 akrilfestéket,

  • 2 ecsetet

  • 3 papírkártyát sablonokkal (katicabogár, sündisznó, pingvin).Inspirációként az interneten is találhatók különféle képek és videók. Fontos szempont a kő alakja is, ami inspirálhatja a gyereket.

Miért érdemes megvásárolni ezt a kreatív készletet?

A Rock painting készlet fejleszti a finom motorikát, türelmet és a koncentrációt. Serkenti a gyermek vizuális képzelőerejét, fantáziáját és esztétikai érzékeit. Erősíti az ujjak izmait, a gyerekek térbeli tájékozódását, és ideális a kézügyesség fejlesztésére is.

Tippünk: A kifestett köveket használhatod dekorációként, elajándékozhatod a legjobb barátaidnak, vagy használhatod színes papírnehezékként is.

Hogyan használd a Kreatív kavicsfestő készletet?

  1. Mosd le és szárítsd meg a köveket használat előtt.

  2. Helyezd a száraz követ egy kemény felületre (például asztalra). A kő mozgásának megakadályozása érdekében rögzítheted a peremét gyurma segítségével.

  3. Mártsd az ecsetet az akrilfesték és kezd el a vidám festést. Javasoljuk az asztal letakarását a rulmi elkerülése érdekében :)))

  4. Hagyd megszáradni a kész köveket.

  5. Elfogytak a kövek a dobozból? Biztosak vagyunk benne, hogy egy séta során találsz még néhányat a természetben.

Ajánlott 3 éves és idősebb gyermekek számára. Kizárólag felnőtt felügyelete mellett javasolt a használata.