Elégedett ügyfeleink

Mit írnak rólunk és a termékeinkről azok, akiknek már volt lehetősége kipróbálni azokat? Olvassatok tovább és inspirálódjatok :)

Zurai Judit (@hello_tourist):

Nagyon szeretjük és nagyon jó szívvel ajánljuk a Yoopy termékeket! Egy 6 éves és egy másfél éves gyermek anyukájaként fontosnak tartom, hogy életkoruknak megfelelő játékokon keresztül fejleszthessék a különféle készségeiket. Nagy kedvenc nálunk a Tapikönyv, a Kisügyes sorozat és az interaktív térképek, és nagyon várom az újdonságokat, mert biztos vagyok benne, hogy lesznek még olyan játékok/foglalkoztatók, amiket mindenképpen beszerzünk majd! 

Kiemelném, hogy utazáshoz is nagyon praktikusak, mert sok közülük kényelmesen elfér az ovis táskában is. Hálás vagyok, hogy van egy olyan oldal, ahol tényleg minden fejlesztőjáték öröm a gyerekeknek, és boldogan ülnek le játszani/feladatozni.

Rentler-Veres Zsófia (@rentlervereszsofia):

Kislányommal több, mint egy éve lelkes Yoopy rajongók vagyunk. egy évvel ezelőtt kezdtük el “tesztelni” a termékeket, amiket azóta is napi szinten használunk. legyen szó egy matricázóról vagy egy örök darab mágneses öltöztetőről, mindegyik egytől egyig megállja a helyét egy vagy több gyerekkézben. a barátaink kislányainak is innen rendeltünk gyereknapra ajándékot. ami még plusz pozitívum számunkra, hogy folyamatosan frissítik a termékkínálatot és mindig lehet találni valami újdonságot. mindenkinek szívből ajánlom az oldalt. 💕

Végh Edit (@sophies_fitmom):

Amióta Szofi megkapta a rózsaszín fogorvos szettet, azóta minden fogmosást imád és a kis fogacskák ragasztgatása sosem marad el. Az állatvilág angol interaktív poszter pedig a legjobb választás volt, hogy játszva tanulja meg angolul az állatok neveit. Mindkét készségfejlesztő igazi kedvenc nálunk, és azt hiszem még tudnék választani a Yoopy színes kínálatából. Szívből ajánlom termékeiket, hiszen a játékos felfedezés minden kisgyermek gondtalan örömének és fejlődésének titka. Köszönjük Yoppy!

Kászásné Major Evelin (@evus92):

Kétszer is volt lehetősége a kislányomnak kipróbálni a Yoopy termékeket, mindkét alkalommal nagyon elégedettek voltunk. 😊Nálunk a mai napig előkerül a dínós és állatos matricás öltöztető. Szép és igényesek a termékek, minden korosztály megtalálja benne a számára legideálisabbat.🥰

Szabó-Németh Barbara (@nemethbarbara10):

Sokféle terméket szereztünk már be a @yoopy.hu csapatától és mindegyiket nagyon szeretjük. Minden gyermek életkorának és érdeklődésének megfelelő fejlesztő játékokat találtam náluk. A matricás fejlesztőjük zseniális, még hónapok után is hosszasan játszik velük Zente. A vonatos fürdő matrica és a vízzel festő szőnyeg is napi használatban van nálunk. Biztosan fogunk még tőlük mást is beszerezni❤️

Sánta Dávid (@santabros):

A Yoopy.hu fejlesztő játékait nagyon szereti mind a három gyerkőc a családban, interaktívak, rengeteg beszélgetésre nyújtanak lehetőséget a szülőkkel, és talán, ami az egyik legnagyobb előnyük, hogy könnyen szállíthatóak. Így sokszor utazásokra, vagy a nagyszülőkhöz is magukkal viszik a gyerekek. Minden korosztály megtalálja a kedvencét, legyen szó színezőről vagy bármilyen készségfejlesztő játékról!

Mi jó szívvel ajánljuk!

Majorné Marosi Brigitta (@ma_ma_bi):

 A Yoopy fejlesztő foglalkoztatóit már több mint egy éve van szerencsénk használni. A kislányom nagyon szereti a nagy Big Block könyveket és a kisügyes is elnyerte a tetszését. Ami most abszolút kedvenc, az óvodások világa mind 3 része. Szívből ajánlom, ha gyermeked szeret leülni alkotni valamint a finommotorika fejlesztésre befogadó, akkor mindenképpen ajánlom, ha nem akkor pedig érdemes kipróbálni, biztosan kedvet kap hozzà. 

Győrfiné Jóni Alexandra (@alexandrajoni):

Nagyon szeretem ezeket a fejlesztőket. Nálunk a vizes dolgok nagy sikert arattak, a kislányom imádja őket. Nemrég elkezdtük használni a kifestőket, és úgy tűnik, azok is nagy kedvencek lesznek!

Rózsa-Mos Fanni (@mos_fanni): 

A kislányom imádja a tőletek vásárolt játékokat . A nagy kedvenc a  fogorvosi szett ,abból is a fóka aminek már milliószor megmostuk a fogacskáit . Rendszeresen ellenőrzi a mi fogainkat is  a mi kis fogorvosunk . Nagyon köszönjük hogy a fogmosás minden nap egy élmény mostmár a ti játékotoknak köszönhetően.

A Yoopyval a szórakozás határtalan, legyen az otthon, kiránduláson vagy az orvosi rendelőben (a termékek hordozhatóak, némelyek kemény alátéttel is rendelkeznek), így az egész család együtt szórakozhat a legkisebbekkel.