ÚJABB FOLYTATÁSSAL ÉRKEZNEK A KÖZKEDVELT 3D MATRICÁK!

ÚJABB FOLYTATÁSSAL ÉRKEZNEK A KÖZKEDVELT 3D MATRICÁK!

June 27, 2023

Utazz az űrbe vagy egy tóparti kirándulásra, ismerkedj meg a világ modern építményeivel és csodáival, vagy próbáld ki milyen egy lakberendező munkája – a legújabb 3D matricákkal biztosan nem fenyeget az unalom.

Biztosíts véget nem érő szórakozást a Kalandos utazás, Mi zajlik a ház körül és a Fedezd fel az űrt újrafelhasználható 3D matricák segítségével, és fejleszd játékos módon a gyerekek képzelőerejét. Mindegyik történetkészlet tartalmaz egy kétoldalas A3-as hátteret színes tájakkal és több tucat újraragasztható 3D habmatricával. Minden kis lakástervezőt és felfedezőt megörvendeztetnek, aki az univerzum zugait vagy a világ fenséges műemlékeit szeretné felfedezni.

Hozz létre és mesélj el saját történeteket matricák segítségével!

A 3D-s matricák hihetetlen számú történethez adnak ihletet, amelyek közvetlenül a gyermek szeme láttára játszódnak le. Ő a szerzőjük és a mesélőjük egyaránt. Minden csomag egy kétoldalas hátteret tartalmaz két színes jelenettel és több tucat matricával, amelyek varázslatos kreatív és játékos pillanatokat biztosítanak. A színes matricák habanyagból készültek és fantasztikus 3D hatást biztosítanak. Könnyen leragaszthatóak és áthelyezhetőek, nem hagynak kellemetlen ragasztónyomokat a felületen.

Előnyei:

  • a matricák újra felhasználhatok

  • kétoldalú háttér biztosítja az óriási mennyiségű lehetőséget saját történetek megteremtésére

  • a finommotorika, vizuális képzelet, fantázia és térérzékelés fejlesztésének kiváló segédje

  • olvasásra ösztönöz – saját történetek alkotása és “olvasása” matricákból tökéletes előfeltétele a gyermek jövőbeli könyvek iránti szeretetének

  • nem áll fenn a matricák elvesztésének veszélye - a csomag tartalmaz egy praktikus és rendkívül strapabíró fóliát is a matricákhoz

  • ideális játék otthonra, de a hosszabb utakra is.

Szerezd be mindhárom mesekészletet (Kalandos utazás, Mi zajlik a ház körül és a Fedezd fel az űrt) kedvezményes csomagáron, vagy vásárold meg mind a 12 készlet 3D matricát még nagyobb kedvezménnyel.