TANULJUNK AZ ÁLLATOKRÓL ÉS A FOGLALKOZÁSOKRÓL – EZÚTZAL A FŐSZEREP A MÁGNESEKÉ

TANULJUNK AZ ÁLLATOKRÓL ÉS A FOGLALKOZÁSOKRÓL – EZÚTZAL A FŐSZEREP A MÁGNESEKÉ

July 12, 2023

Hogyan ismerkedjünk meg különböző formákkal, színekkel, állatokkal és szakmákkal, formálva ezáltal a kicsik logikus gondolkodását? Bemutatjuk a Mágneses foglalkozásokat és Mágneses állatokat, amelyek tökéletes segédeszközök a finommotorika, a képzelőerő és a térbeli tájékozódás gyakorlására.

Mit tartalmaznak a mágneses szettek?

 

A mágneskészletek mindegyike egy fémdobozból (20x20 cm) áll, amely 4 kemény papírból készült négyzet alakú kártyát rejt, több tucatnyi mágnessel. A fémdoboz két belső oldalán élénk színű illusztrációk láthatók két-két gyerek figuráról, ill. erdőről. A gyermek feladata, hogy mágneses darabokkal munkához öltöztesse a szereplőket (tűzoltó, tanár, rendőr, szakács, orvos stb.), ill. illessze össze az állatok egyes részeit (birka, tehén, elefánt, oroszlán stb.). Öt foglalkozásokat és állatokat ábrázoló kétoldalas nyomtatott kártyán találja a segítséget. Minden csomag tartalmaz egy fixet is, amellyel a gyerek képeket rajzolhat a táblaként szolgáló fémdoboz hátuljára. A fix tetején található szivacs segítségével könnyedén letörli alkotásait.


 

A mágneses játékok előnyei:

  • újrafelhasználható formátum

  • a mágneses háttér rengeteg ihletet ad saját történetek kitalálásához

  • finommotorika és szem-kéz koordináció fejlesztése

  • serkenti a képzelőerőt és a kreativitást

  • egyszerű intuitív használat

  • praktikus méretek - a darabok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe

  • hosszú élettartam

  • utazáshoz vagy váróterembe is alkalmas játék (a mágnesek erősen tapadnak a mágneses felülethez, nem válnak le, így nem nehéz őket elveszteni)

3 éven felüli gyerekek számára alkalmas!

Melyiket választod? A mágneses állatokat, vagy a mágneses foglalkozásokat? Jó hírünk, hogy nem is kell választanod, mindkét mágneses szettet megvásárolhatod kedvező áron Mágneses szórakozás csomagunkban!