Merülj el te is a színek világában! Itt az ÚJ Ismerkedem a színekkel matricás foglalkoztató!

Merülj el te is a színek világában! Itt az ÚJ Ismerkedem a színekkel matricás foglalkoztató!

2024, május 22

Fedezd fel a színek világát a gyermekeiddel, és élvezzétek együtt a tanulás örömét!

Az Ismerkedem a színekkel csomag egyedülálló módon ötvözi a tanulást és a játékot. Tartalma révén a gyerekek szinte észrevétlenül sajátíthatják el a színek felismerését és megnevezését.  A foglalkoztató 16 hiányos képet és 140 darab színes, ragasztható pöttyöt tartalmaz. A gyerek feladata, hogy a megfelelő színű matricákkal kiegészítse a képeket. Amellet, hogy így effektíven ismeri meg a színeket, egyben fejleszti a figyelem-, finommotoros-, koncentrációkészségét és logikus gondolkodását is. 

Miért jó választás az Ismerkedem a színekkel foglalkoztató? 

1.  Szórakoztató és interaktív tanulás: A gyerekek játék közben tanulhatnak, ami az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy hosszú távon megjegyezzék az új információkat. A különböző színű matricák segítenek abban, hogy a kicsik játékosan sajátítsák el a színek világát.

2Kreativitás fejlesztése: A fejlesztő olyan tevékenységet kínál, amely fejleszti a gyerekek kreativitását. A kép kiegészítées elősegíti a kreatív gondolkodást és a finommotoros készségek fejlődését.

3. Közös időtöltés a családdal: Az ilyen típusú játékok nagyszerű lehetőséget biztosítanak a közös családi időtöltésre. A szülők, nagyszülők együtt játszhatnak a gyerekekkel, miközben segítenek nekik a tanulásban és szorosabbra fűzik a családi kötelékeket.

Az Ismerkedem a színekkel csomag tökéletes választás minden szülő számára, aki szeretné játékos formában támogatni gyermeke fejlődését. Ez a csomag nem csupán egy játék, hanem egy eszköz arra, hogy a gyerekek felfedezzék a világot, miközben szórakoznak és tanulnak. Ha szeretnél egy igazán hasznos és szórakoztató játékot, ne habozz, és szerezd be az Ismerkedem a színekkel csomagot a Yoopy webáruházban!