Ugrás a tartalomra

Üdvözöljük, vendég

Izgalmas foglalkoztató ügyes kezek számára! - Vágj és Ragassz!

Izgalmas foglalkoztató ügyes kezek számára! - Vágj és Ragassz!

Örömmel mutatjuk be legújabb termékünket, a Vágj és Ragassz: Játékos Ollóhasználat foglalkoztató füzeteket, mely tökéletes választás a kreatív kis művészek számára. Ez a termék nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő jellegű is, és ideális ajándék minden olyan gyermek számára, aki szeret alkotni.

Állatkák és Konyha

A munkafüzet két témakörben elérhető –  Állatok és Konyha. Elég kitépni a választott lapot, kivágni a képeket a megjelölt vonalak mentén, és felragasztani azt egy papírra. Akár papír kirakóként is használható. 

Fokozatosan Növekvő Nehézség 

A kivágandó objektumok nehézségi szintje módszeresen, fokozatosan növekszik a gyermek életkorának megfelelően. Az első oldalak az egyenes vonalak vágására koncentrálnak. Ezután következnek az enyhén ívelt vonalak, valamint az egyszerű formák, mint a négyzet és a kör. Ennek köszönhetően a gyermek megtanulja a papírt és az ollót igény szerint forgatni, és elsajátítani a helyes szem-kéz koordinációt. A foglalkoztató segít a finommotorika fejlesztésében. A kivágandó objektumok különböző méretűek, így a gyerekek gyakorolhatják a pontosságot és  koncentrációt.

Miért érdemes beszerezni a Vágj és Ragassz! foglakoztatót? 

  • Az ollóval való vágás és a ragasztás finommotoros készségeket igényel, amelyeket a gyerekek játék közben tudnak fejleszteni. Ezek a készségek később az írásban és más precíziós feladatokban is hasznosak lesznek.

  • A sablonok könnyen követhetők, így a gyerekek gyorsan sikerélményhez jutnak.

  • A képekből papírmasé figurák is készíthetők, amellyel a gyerekek tovább játszhatnak. 

A Vágj és Ragassz: Játékos Ollóhasználat készlet nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Tökéletes ajándék minden kis kreatív gyerkőc számára, aki szeret alkotni. Látogass el weboldalunkra, és rendeld meg még ma! 

Kosár

A kosara jelenleg üres