Fedezd fel a Kreativitás Új Szintjét a „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” Csomaggal!

Fedezd fel a Kreativitás Új Szintjét a „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” Csomaggal!

2024, június 07

Gyerekként mindannyian imádtunk rajzolni és ragasztani. Ezen szórakoztató munkafüzet pontosan ezt a két tevékenységet ötvözi. Emellet fejleszti a finommotoros készségeket, a problémamegoldó képességet és a képzelőerőt is. Ha szeretnéd gyermekedet egy olyan játékkal meglepni, ami egyszerre fejleszt és szórakoztat, akkor a „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” csomagot nektek találták ki!

Miért jó választás egy matricás munkafüzet?

  • A különböző formák körberajzolása és a matricázás segít finomítani a kézmozdulatokat és elősegíti a kézügyesség fejlődését.
  • Az órákon át tartó szórakozás mellett a gyerekek játékosan tanulnak formákról, színekről és kompozíciókról.
  • Legyen szó születésnapról, ballagásról vagy csak egy különleges meglepetésről, a „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” csomag minden alkalomra tökéletes ajándék.

Hogyan használd a foglalkoztatót?

Minden oldal tartalmaz egy színes képet és két feladatot – pontösszekötést és ragasztást. Az oldalakon található képek már önmagukban is vonzóak és érdekesek. Ezek a képek különböző témákat ölelnek fel (állatok, természet). Az oldalakon található feladatok célja, hogy a gyerekek interaktív módon kiegészítsék a színes képeket.

A „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” csomag egyedülálló módon ötvözi a játékot és a tanulást. Minden oldal egy új lehetőség a felfedezésre és a fejlődésre. Ajándékozz gyermekednek egy olyan eszközt, amely nemcsak szórakoztató, hanem segít is neki kibontakoztatni kreativitását és képességeit. Vásárold meg a „Rajzold Körbe, Ragaszd Oda” munkafüzetekek még ma kedvezményes csomagáron!