A népszerű RUGALMAS MATRICÁK új kiadványokkal bővültek - Otthonom, Tengeri élőlények, Emberi test

A népszerű RUGALMAS MATRICÁK új kiadványokkal bővültek - Otthonom, Tengeri élőlények, Emberi test

2024, május 27

Folytatást kaptak a szeretett újrafelhasználható RUGALMAS MATRICÁK! Ismét olyan népszerű témákra esett a választásunk, amelyek rengeteg ösztönzést adnak a játékhoz és segítenek a környező világ megismerésében. A gyerekek fantáziája ezúttal is életre kel -  a Tengeri élőlények, Emberi test és Otthonom kiadványok gondoskodnak erről.

Szétnyitható háttér és szilikon matricák:

Minden készlet tartalmaz egy tucatnyi gumimatricát és egy szétnyitható hátteret, amelyen árnyékok találhatók. A gyerek feladata, hogy a megfelelő árnyékra ragassza fel a matricát. A sziluettek mellet angol megnevezések is találhatók, amelyek segítik a nyelvtanulást.

A fantázia, angol nyelvtanulás és a logikus gondolkodás támogatása:

A vidám gumimatricák hozzájárulnak a finommotorika, valamint a gyerekek kreativitásának és képzelőerejének fejlesztéséhez. A gyerekek tetszés szerint fel- és leragaszthatják őket – ennek köszönhetően rengeteg különféle történetet játszhatnak el a segítségükkel. A rugalmas matricáknak köszönhetően az óvodások és kisiskolások megismerkednek meg az állatokkal, a háztartással és az emberi testrészekkel. Mindemellet bővíthetik az angol szókincsüket is. 

Előnyei:

  • újrahasználhatóság

  • hatékony készségfejlesztés

  • hosszú élettartam (strapabíró és praktikus szilikony anyag)

  • a matricák mérete illeszkedik a gyerekek kezébe

  • alkalmas hosszabb utazásokhoz (repülőbe, autóba)

  • segít az angol szókincs bővítésében

Megvásárolhatod őket külön-külön vagy kedvezményes csomagáron!